Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Křupavé musli s čokoládou a kokosem

27 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: bio nebio s.r.o.
Dodavatel: Billa spol.s.r.o.
Data ze dne: 8.1.2019



Popis

Bio zapékané musli s čokoládou a kokosem

Složení

  • ovesné vločky - 46 %
  • třtinový cukr
  • kokosový olej
  • pohanka
  • pšeničná mouka celozrnná
  • strouhaný kokos - 5 %
  • hořká čokoláda - 4 %
  • - kakaová hmota
  • - třtinový cukr
  • - kakaové máslo
  • - výtažek z vanilky
  • kakao - 2 %
  • mořská sůl

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Bio 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 27

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 439 kcal 1 318 kcal 21 %
1838 kJ 5514 kJ
Bílkoviny 9 g 27 g 14 %
Sacharidy 61 g 183 g 68 %
z toho cukry 23 g 69 g
Tuky 16 g 48 g 23 %
nasycené 12 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 6.6 g 19.8 g
Sůl 0.1 g 0.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

S Černými ovcemi jsme ochutnali paštiky...

Spolu s týmem Černých ovcí jsme ochutnali 8 játrových paštik. jak chutnaly? tak…

Veselé, chutné a zdravé Vánoce!

Chcete si letos užít Vánoce, ale zároveň se cítit lehce a dobře? Podívejte se…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?