Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mrož černý rybíz s tvarohem

13
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594001049110
Data ze dne: 5. 12. 2018



Popis

Mražený rybízový krém s tvarohem v kakaové polevě

Složení

  • rybízový krém
  • - pyré z černého rybízu - min. 25%
  • - cukr
  • - voda
  • - tvaroh - min. 10%
  • - smetana
  • - jablečný protlak
  • - broskvový protlak
  • - karboxymethylcelulosa - stabilizátor
  • Kakaová poleva - min. 15%
  • - kokosový olej
  • - cukr
  • - kakao se sníženým obsahem tuku - min. 14%
  • - sušená syrovátka
  • - aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
45 g
% DDD
Energie 244 kcal 110 kcal 12 %
1020 kJ 459 kJ
Bílkoviny 2 g 0.9 g 3 %
Sacharidy 31.3 g 14.085 g 35 %
z toho cukry 29.4 g 13.23 g
Tuky 12.2 g 5.49 g 17 %
nasycené 10.2 g 4.59 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.04 g 0.018 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Hodnocení výživové politiky

NOURISHING policy index - Hodnocení výživové politiky z hlediska veřejného…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?