Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bylinková omáčka

-4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: BONECO a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595008721962
Data ze dne: 15. 11. 2020



Popis

Studená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 40%.

Složení

  • pitná voda
  • řepkový olej
  • cukr
  • ocet kvasný lihový
  • modifikovaný škrob
  • jedlá sůl
  • vaječný žloutek
  • worcester
  • - přírodní víno
  • - švestková povidla
  • - koření
  • - sladový výtažek
  • - česnek
  • - rajčatový protlak
  • - aroma
  • česnek granulovaný
  • pepř barevný
  • mrkev sušená
  • pažitka sušená
  • petržel sušená
  • paprikové floky

Alergeny

  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 395 kcal 988 kcal 19 %
1653 kJ 4132.5 kJ
Bílkoviny 0.7 g 1.75 g 1 %
Sacharidy 7.3 g 18.25 g 8 %
z toho cukry 3.8 g 9.5 g
Tuky 41 g 102.5 g 59 %
nasycené 3.3 g 8.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?