Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Teryiaki BBQ omáčka

18
Země výroby: Nizozemí
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BOLTON CZECHIA, spol. s r.o.
EAN: 8715035310308
Data ze dne: 27. 11. 2019



Popis

Kikkoman-Teryiaki BBQ omáčka s medem. Tekuté ochucovadlo.

Složení

  • sójová omáčka
  • - pitná voda
  • - sójové boby
  • - pšenice
  • - jedlá sůl
  • pitná voda
  • víno - obsahuje oxid siřičitý
  • med - 6%
  • meiasa
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • ocet kvasný lihový
  • cibulový prášek
  • jedlá sůl
  • extrakt z droždí
  • česnekový prášek
  • zázvorový prášek

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Nizozemí 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 229 kcal 572 kcal 11 %
958 kJ 2395 kJ
Bílkoviny 5 g 12.5 g 8 %
Sacharidy 47 g 117.5 g 52 %
z toho cukry 42 g 105 g
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 6.8 g 17 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?