Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Teryiaki BBQ omáčka

18
Země výroby: Nizozemí
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BOLTON CZECHIA, spol. s r.o.
EAN: 8715035310308
Data ze dne: 27. 11. 2019



Popis

Kikkoman-Teryiaki BBQ omáčka s medem. Tekuté ochucovadlo.

Složení

  • sójová omáčka
  • - pitná voda
  • - sójové boby
  • - pšenice
  • - jedlá sůl
  • pitná voda
  • víno - obsahuje oxid siřičitý
  • med - 6%
  • meiasa
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • ocet kvasný lihový
  • cibulový prášek
  • jedlá sůl
  • extrakt z droždí
  • česnekový prášek
  • zázvorový prášek

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Nizozemí 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 229 kcal 572 kcal 11 %
958 kJ 2395 kJ
Bílkoviny 5 g 12.5 g 8 %
Sacharidy 47 g 117.5 g 52 %
z toho cukry 42 g 105 g
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 6.8 g 17 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Začne dětem ve školních jídelnách více chutnat?

V rámci pořadu Střepiny na TV Nova proběhla reportáž o nově připravovaných…

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?