Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sýr ovčí kolébka

Údaje o potravině

Hmotnost: 180 g
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kluknavská mliekareň
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 12.12.2018
Čárový kód EAN: 2972379001804
336 Čteme etikety za vás



Popis

polotvrdý nezrající plnotučný pařený očí sýr

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
180 g
% DDD
Energie 336 kcal 605 kcal 16 %
1406 kJ 2530.8 kJ
Bílkoviny 24.5 g 44.1 g 38 %
Sacharidy 1 g 1.8 g 1 %
z toho cukry 1 g 1.8 g
Tuky 26 g 46.8 g 37 %
nasycené 16 g 28.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.5 g 4.5 g

Složení

  • pasterizované ovčí mléko
  • jedlá sůl
  • syřidlo
  • mlékárenská kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?