Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pohanková kaše - klikva a višeň

19
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: BONAVITA, spol. s r. o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595564512103
Data ze dne: 21. 4. 2020



Popis

Sypká směs z obilovin pro přípravu pohankové kaše s kousky mrazem sušeného ovoce (klikva, višeň).

Složení

  • pohankové vločky - 60%
  • třtinový cukr - 9,8%
  • sušené odstředěné mléko
  • glukózový sirup
  • kukuřičný škrob
  • pohanková mouka - 4,8%
  • směs mrazem sušeného ovoce v různém poměru - 2%
  • klikva
  • višeň
  • aroma
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy lepku
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy sóji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj vlákniny 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
65 g
% DDD
Energie 359 kcal 233 kcal 17 %
1500 kJ 975 kJ
Bílkoviny 10 g 6.5 g 15 %
Sacharidy 73 g 47.45 g 81 %
z toho cukry 17 g 11.05 g
Tuky 1.5 g 0.975 g 2 %
nasycené 0.3 g 0.195 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.2 g 2.73 g
Sůl 0.55 g 0.3575 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Hodnocení výživové politiky

NOURISHING policy index - Hodnocení výživové politiky z hlediska veřejného…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?