Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Clever švestková povidla

Údaje o potravině

Hmotnost: 440 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Hamé s.r.o.
Dodavatel: BILLA, spol. s.r.o.
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 19.4.2019
Čárový kód EAN: 8595139706708
Obaly: GL Sklo
258



Popis

Povidla slazená ze švestek. Zpracované ovoce. Sterilováno.

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
440 g
% DDD
Energie 258 kcal 1 137 kcal 12 %
1081 kJ 4756.4 kJ
Bílkoviny 0.9 g 3.96 g 1 %
Sacharidy 60 g 264 g 67 %
z toho cukry 57 g 250.8 g
Tuky 0.6 g 2.64 g 1 %
nasycené 0.2 g 0.88 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0 g 0 g
Sůl 0 g 0 g

Složení

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení 170g ovoce na 100g výrobku 3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?