Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Šťáva višňová BIO 500ml

Údaje o potravině

Hmotnost: 500 ml
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Probios Srl
Dodavatel: BIO-PRO Zdravý život s.r.o.
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 10.5.2019
Čárový kód EAN: 8018699019694
66 Čteme etikety za vás



Popis

Bio višňová šťáva ochucená a slazená jablečnou šťávou a fruktózou.

Nutriční hodnoty

100 ml 1 porce
500 ml
% DDD
Energie 66 kcal 331 kcal 3 %
277 kJ 1385 kJ
Bílkoviny 0.5 g 2.5 g 1 %
Sacharidy 15.3 g 76.5 g 17 %
z toho cukry 13.8 g 69 g
Tuky 0.5 g 2.5 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.7 g 3.5 g
Sůl 0.01 g 0.05 g

Složení

  • višňové pyré - 40%
  • jablečná šťáva - 40%, koncentrát
  • voda
  • fruktóza

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Itálie 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Radioporadna Český rozhlas Hradec Králové

Tentokrát o marmeládě, džemu a skladování potravin.

10 pravidel WHO

Základní pravidla pro uchování nezávadnosti potravin.

Aplikace FÉR potravina v novém

Do konce tohoto týdne pro oba systémy (Android i iOS) bude k dispozici…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?