Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Libový párek

3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: VÁHALA a spol. s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594024658955
Data ze dne: 23. 9. 2021



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný - uzený.

Složení

  • vepřové a hovězí maso - min. 70%
  • vepřové kůže
  • pitná voda
  • syrové sádlo
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • cukr
  • dextróza
  • koření
  • extrakty koření
  • aroma
  • česnek

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 70% masa 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie 222 kcal 2 218 kcal 11 %
928 kJ 9280 kJ
Bílkoviny 11 g 110 g 17 %
Sacharidy 4.6 g 46 g 5 %
z toho cukry 0.5 g 5 g
Tuky 20 g 200 g 29 %
nasycené 7 g 70 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.5 g 25 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?