Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Na GRIL Párečky s Nivou

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kostelecké uzeniny a.s.
Dodavatel: Penny Market s.r.o.
EAN: 8594041518218
Data ze dne: 23. 6. 2019



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný. Vakuově baleno.

Složení

  • aroma
  • jedlé kolagenové střívko
  • dextróza
  • extrakt koření
  • koření
  • česnek
  • vepřové maso - 80%
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • pitná voda
  • - ušlechtilá plíseň Penicillium Roqueforti
  • - mléčná kultura
  • - jedlá sůl
  • - mléko
  • sýr Niva - 9%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 89% masa a sýru 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
340 g
% DDD
Energie 258 kcal 878 kcal 12 %
1081 kJ 3675.4 kJ
Bílkoviny 13 g 44.2 g 20 %
Sacharidy 2.5 g 8.5 g 3 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 22 g 74.8 g 31 %
nasycené 8.8 g 29.92 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.9 g 9.86 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?