Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vídeňské minipárečky

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s.r.o., Sušice
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 4.6.2020



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • koření
  • kouř
  • skopové střevo
  • extrakty koření
  • - hořčice - alegren
  • - vejce - alergen
  • - mléko - alergen
  • vepřové maso - 85%
  • glukózový sirup
  • dextróza
  • amaranth
  • - jodičnan draselný
  • - jedlá sůl
  • jedlá sůl s jódem
  • pitná voda

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • mléko, mléčné složky
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 85% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 273 kcal 547 kcal 13 %
1144 kJ 2288 kJ
Bílkoviny 12.8 g 25.6 g 20 %
Sacharidy 0.5 g 1 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 1 g
Tuky 24.8 g 49.6 g 35 %
nasycené 10 g 20 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.16 g 4.32 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

A DOST! Měníme věci k lepšímu

Cílem pořadu A DOST!, který se vysílá už devátým rokem je měnit věci k lepšímu.…

Biopotravina roku 2020

I letos se zúčastníme hodnocení a volby BIOPOTRAVINY roku. Nejprve je ale…

Regiony sobě

Vyzkoušejte nový web, který vám představí drobné regionální producenty v Česku.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?