Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vodňanské kuře Kuřecí párky se sýrem

-6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Vodňanská drůbež, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595006310823
Data ze dne: 21. 10. 2019


bez lepku

Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný. Střívko není jedlé. Bez lepku. Vakuově baleno.

Složení

  • Kuřecí maso - strojně oddělené 60 %
  • pitná voda
  • sýr - 7 %
  • kuřecí kůže
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • aroma
  • extrakty koření
  • kvasničný extrakt

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 60% masa(2) strojově oddělené (-2) 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
290 g
% DDD
Energie 233 kcal 676 kcal 11 %
975 kJ 2827.5 kJ
Bílkoviny 15 g 43.5 g 23 %
Sacharidy 3.2 g 9.28 g 4 %
z toho cukry 0.5 g 1.45 g
Tuky 18 g 52.2 g 26 %
nasycené 6 g 17.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 6.09 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Blíží se Mikuláš se svou nadílkou...

Nevíte si rady, co bude letos balíček pro vaše děti obsahovat? Laciným…

Nejčastější alimentární onemocnění v ČR!

Kampylobakterióza už 15 let patří mezi nejčastěji se vyskytující infekční…

Kojenecká výživa s možným obsahem bakterie Cronobacter

Na českém trhu se prodávala kojenecká výživa s možným obsahem bakterie…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?