Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Vodňanské kuřecí párky

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Vodňanská drůbež, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595006327067
Data ze dne: 21. 1. 2021


bez lepku

Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný. Obsahuje 70% masa.

Složení

  • kuřecí maso - 70%
  • pitná voda
  • kuřecí kůže
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • koření
  • hroznový cukr
  • maltodextrin
  • extrakty koření
  • jedlé kolagenní střívko

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 70% masa 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie 181 kcal 1 814 kcal 9 %
759 kJ 7590 kJ
Bílkoviny 15 g 150 g 23 %
Sacharidy 1.4 g 14 g 2 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 13 g 130 g 19 %
nasycené 3.9 g 39 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 20 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?