Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zelný salát s jogurtem

9
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Lahůdky - Palma s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595621105941
Data ze dne: 25. 1. 2022



Popis

Lahůdkářský výrobek.

Složení

  • zelí bílé - 60%
  • majóneza
  • - řepkový olej
  • - voda
  • - modifikované škroby
  • - vaječný žloutek sušený
  • - ocet kvasný lihový
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • jogurt bílý - 10%
  • sterilovaná mrkev
  • cukr
  • jedlá sůl
  • ocet kvasný lihový

Alergeny

  • korýši
  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy lepku
  • stopy ryb
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 111 kcal 446 kcal 5 %
466 kJ 1864 kJ
Bílkoviny 2.2 g 8.8 g 3 %
Sacharidy 7.8 g 31.2 g 9 %
z toho cukry 4.2 g 16.8 g
Tuky 8 g 32 g 11 %
nasycené 0.7 g 2.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 4.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?