Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Játrová paštika s krůtím masem a brusinkami v aspiku

18
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Franz Wiltmann GmbH@Co.KG
Dodavatel: Penny market s.r.o.
EAN: 4388441163949
Data ze dne: 31. 1. 2019



Popis

masný výrobek tepelně opracovaný

Složení

  • - extrakty koření
  • - koncentrát brusinkové šťávy
  • - vepřová želatina
  • - cukr
  • - pitná voda
  • aspik - 10%
  • paštika - 90%
  • - dextróza
  • - vejce
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • - brusinky - 5%
  • - vepřové maso - 13%
  • - vepřové sádlo
  • - krůtí maso - 20%
  • - vepřová játra - 37%

Alergeny

  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 70% masa 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 306 kcal 383 kcal 15 %
1282 kJ 1602.5 kJ
Bílkoviny 13 g 16.25 g 20 %
Sacharidy 5.1 g 6.375 g 6 %
z toho cukry 4.8 g 6 g
Tuky 26 g 32.5 g 37 %
nasycené 9.2 g 11.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 1.875 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nejčastější alimentární onemocnění v ČR!

Kampylobakterióza už 15 let patří mezi nejčastěji se vyskytující infekční…

Kojenecká výživa s možným obsahem bakterie Cronobacter

Na českém trhu se prodávala kojenecká výživa s možným obsahem bakterie…

Svatý Martin

Zítra 11.11.2022 dorazí Martin, zda bude na bílém koni nikdo neví, ale že budou…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?