Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pesto Rosso s rajčaty a bazalkou

15
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
EAN: 20114138
Data ze dne: 14. 5. 2020



Popis

zpracovaná zelenina s bylinkama

Složení

  • slunečnicový olej - 33%
  • rajčatový protlak - 12%
  • sušená rajčata
  • jádra kešu ořechů - 5%
  • sýr - 3%
  • - mléko
  • - jedlá sůl
  • - živočišné syřidlo
  • Bazalka - 3%
  • jedlá sůl
  • česnek - 1%
  • sýr Pecorino Romano DOP - 1%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy celeru
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy ryb
  • suché skořápkové plody
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 419 kcal 0 kcal 20 %
1755 kJ 0 kJ
Bílkoviny 3.8 g 0 g 6 %
Sacharidy 3.6 g 0 g 4 %
z toho cukry 3.1 g 0 g
Tuky 43.2 g 0 g 62 %
nasycené 5.4 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.79 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Blíží se Mikuláš se svou nadílkou...

Nevíte si rady, co bude letos balíček pro vaše děti obsahovat? Laciným…

Nejčastější alimentární onemocnění v ČR!

Kampylobakterióza už 15 let patří mezi nejčastěji se vyskytující infekční…

Kojenecká výživa s možným obsahem bakterie Cronobacter

Na českém trhu se prodávala kojenecká výživa s možným obsahem bakterie…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?