Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pesto Rosso se sušenými rajčaty a bazalkou

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Naturello S.r.l.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20970642
Data ze dne: 14. 6. 2020



Popis

Chlazená omáčka

Složení

  • rekonstituovaná sušená rajčata - 46%
  • - pitná voda
  • - sušená rajčata - 10%
  • - jedlá sůl
  • slunečnicový olej
  • rajčatový protlak
  • mletá jádra kešu ořechů - 8%
  • bazalka - 5%
  • zelené olivy - 2%
  • Oregano - 0,2%
  • česnek - 0,1%
  • chilli
  • sušená červená řepa

Alergeny

  • korýši
  • stopy hořčice
  • stopy mléka
  • stopy ryb
  • stopy sezamu
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
120 g
% DDD
Energie 301 kcal 361 kcal 14 %
1260 kJ 1512 kJ
Bílkoviny 3.7 g 4.44 g 6 %
Sacharidy 11.7 g 14.04 g 13 %
z toho cukry 6.5 g 7.8 g
Tuky 26.4 g 31.68 g 38 %
nasycené 3.2 g 3.84 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 1.92 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?