Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tradiční pomazánkové paprika

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Choceňská mlékárna, s.r.o.
Dodavatel: Ahold Czech Republic, a.s.
Data ze dne: 29.4.2017



Popis

Tradiční pomazánkové s paprikou. Mléčná pomazánka 31 % tuku.

Složení

  • zakysaná smetana
  • mléko sušené
  • ochucující složka - papriková, 1%
  • - směs koření - paprikové, 54%
  • - kečup
  • - rajčatový protlak - součást kečupu
  • - cukr - součást kečupu
  • - ocet kvasný - součást kečupu
  • - směs koření - součást kečupu
  • sušená syrovátka
  • modifikovaný škrob
  • jedlá sůl - max. 1%

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení obsahuje škrob -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu je -2
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 328 kcal 164 kcal 16 %
1371 kJ 685.5 kJ
Bílkoviny 3.5 g 1.75 g 5 %
Sacharidy 5.5 g 2.75 g 6 %
z toho cukry 3.5 g 1.75 g
Tuky 33 g 16.5 g 47 %
nasycené 22 g 11 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.6 g 0.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Rádio Wave - Houpačky

Houpačky jsou magazín pro aktivní rodiče, Přijali jsme pozvání a povídali si o…

Boloňské omáčky

Víte co patří do BOLOŇSKÉ omáčky? A co ty kupované? Co si myslíte, že obsahují?

Pojďte se vzdělávat

Podívejte se na pozvánku na seminář ke světovému dni výživy: Ve zdravém těle…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?