Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tvarohová pažitka

7
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Alimpex - maso s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8590421031964
Data ze dne: 1. 12. 2021



Popis

Tvarohová pomazánka

Složení

  • - jedlá sůl
  • jedlá sůl
  • dextróza
  • cukr
  • pažitka - 4,5%
  • - maltodextrin
  • - jedlá sůl
  • - modifikovaný škrob - zahušťovadlo
  • - koření
  • tvaroh - 80%
  • - cukr
  • - ocet kvasný
  • - hořčičné semeno
  • - pitná voda
  • - hořčice
  • - ocet kvasný
  • - vejčný žloutek
  • - pitná voda
  • - řepkový olej
  • majóneza

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 161 kcal 241 kcal 8 %
672 kJ 1008 kJ
Bílkoviny 10.9 g 16.35 g 17 %
Sacharidy 4.7 g 7.05 g 5 %
z toho cukry 2.3 g 3.45 g
Tuky 11 g 16.5 g 16 %
nasycené 0.9 g 1.35 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.41 g 2.115 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Začne dětem ve školních jídelnách více chutnat?

V rámci pořadu Střepiny na TV Nova proběhla reportáž o nově připravovaných…

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?