Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pomazánka s dýňovými semínky s mrkví a zázvorem

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Polsoja Sp. z o.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 5901473032206
Data ze dne: 29. 11. 2016



Popis

Pomazánka s dýňovými semínky s mrkví a zázvorem. Vhodné pro vegetariány a vegany. Pasterováno.

Složení

  • voda
  • mrkev - 23,3%
  • řepkový olej
  • dýňová semena - 13,5%
  • hráškový protein
  • bramborový škrob
  • koření
  • - zázvor - 0,8%
  • - kurkuma
  • - červená paprika
  • - bílý pepř
  • - kajenský pepř
  • hrachová vláknina
  • jedlá sůl
  • kvasnicový extrakt

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje skryté glutamáty -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
115 g
% DDD
Energie 296 kcal 340 kcal 14 %
1238 kJ 1423.7 kJ
Bílkoviny 9 g 10.35 g 14 %
Sacharidy 1.5 g 1.725 g 2 %
z toho cukry 1.3 g 1.495 g
Tuky 27.7 g 31.855 g 40 %
nasycené 2.7 g 3.105 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.8 g 5.52 g
Sůl 1.5 g 1.725 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S nízkým obsahem cukrů
  • Zdroj bílkovin
  • Zdroj vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?