Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pomazánka se žampiony

5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
EAN: 8595139796778
Data ze dne: 19. 10. 2021


bez lepku

Popis

Rostlinná pomazánka. Sterilováno.

Složení

  • voda
  • sterilované fazole - 32%
  • - bílé fazole
  • - voda
  • - sůl
  • řepkový olej
  • žampiony - 10%
  • Kořenící přípravek
  • - škrob
  • - sójová mouka
  • - sójová bílkovina
  • - cukr
  • - bramborový modifikovaný škrob
  • - sušený česnek
  • - extrakty koření
  • bramborový škrob
  • mořská sůl nigari
  • sušená cibule
  • aroma

Alergeny

  • soja
  • stopy mléka
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
105 g
% DDD
Energie 191 kcal 201 kcal 9 %
800 kJ 840 kJ
Bílkoviny 3.7 g 3.885 g 6 %
Sacharidy 8.7 g 9.135 g 10 %
z toho cukry 2 g 2.1 g
Tuky 15.3 g 16.065 g 22 %
nasycené 1.6 g 1.68 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 1.575 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?