Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špagetka - Masozeleninová směs na špagety

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Hamé s,.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594001693610
Data ze dne: 22. 9. 2020



Popis

Sterilované hotové jídlo, konzerva.

Složení

  • kukuřičný modifikovaný škrob
  • oregáno
  • ocet
  • - sůl
  • - solící směs
  • - vepřové sádlo
  • uzená slanina
  • sůl
  • celer
  • voda
  • cukr
  • pšeničná mouka
  • mrkev
  • paprika
  • řepkový olej
  • cibule
  • rajčatový protlak
  • hovězí maso - 17%

Alergeny

  • celer
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
415 g
% DDD
Energie 129 kcal 537 kcal 6 %
541 kJ 2245.15 kJ
Bílkoviny 4.3 g 17.845 g 7 %
Sacharidy 12.1 g 50.215 g 13 %
z toho cukry 6.8 g 28.22 g
Tuky 6.8 g 28.22 g 10 %
nasycené 1.6 g 6.64 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 6.225 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Kontaminace čerstvého mléka!

Riziko z potravin Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného do PET lahví…

Pozitivní zprávy

Chceme lidi naučit nakupovat vždy ty nejkvalitnější potraviny...hlavní moto…

Za poslední rok se už tolik neplýtváme!

Plýtvání potravinami - poslední rok přinesl výrazné zlepšení. Vyplývá ze…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?