Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ovko jablková s jahodami

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Novofruct SK, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 12.10.2018



Popis

Kojenecká výživa jablková s jahodami bez přídavku cukru pro děti od ukončeného 4. měsíce věku

Složení

  • ovocné protlaky - 79,9 %
  • - jablečný protlak - 60,2 %
  • - jahodový protlak - 19,7 %
  • voda
  • kukuřičný škrob
  • bio celozrnná rýžová mouka
  • bezový koncentrát
  • vitamin C

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení 80% ovocné protlaky 1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
190 g
% DDD
Energie 38 kcal 71 kcal 2 %
157 kJ 298.3 kJ
Bílkoviny 0.43 g 0.817 g 1 %
Sacharidy 11.03 g 20.957 g 12 %
z toho cukry 7.55 g 14.345 g
Tuky 0.32 g 0.608 g 0 %
nasycené 0.15 g 0.285 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.41 g 4.579 g
Sůl 0.02 g 0.038 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vitamín C 10 mg 80 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

Recepty od ...

Už máte všechno napečeno? pokud ne máme pro Vás inspiraci.

EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin,…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?