Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ovocná kapsička Jablko-banán-borůvka

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Nestlé Česko s.r.o
EAN: 7613036896061
Data ze dne: 16. 1. 2021



Popis

Od ukončeného 6. měsíce. Pasterizovano.

Složení

  • jablečné pyré - 46,9%, z ekologického zemědělství
  • banánové pyré - 38%, z ekologického zemědělství
  • borůvkové pyré - 10%, z ekologického zemědělství
  • ostružinové pyré - 5%, z ekologického zemědělství
  • koncentrát citrónové šťávy - z ekologického zemědělství

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení 98,9% ovocné pyré 3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení bez přídavku cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
90 g
% DDD
Energie 62 kcal 55 kcal 3 %
258 kJ 232.2 kJ
Bílkoviny 0.6 g 0.54 g 1 %
Sacharidy 13 g 11.7 g 14 %
z toho cukry 12 g 10.8 g
Tuky 0.5 g 0.45 g 1 %
nasycené 0.5 g 0.45 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.4 g 1.26 g
Sůl 0.03 g 0.027 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Bez přídavku cukrů

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?