Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kuskus - zelenina

18
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: CANO CZ s.r.o.
EAN: 8011033005117
Data ze dne: 23. 5. 2018



Popis

Kuskus se zeleninou

Složení

  • kuskus - 93%
  • - semolina z tvrdé pšenice
  • - voda
  • zeleninový vývar
  • - jedlá sůl
  • - bramborový škrob
  • - maltodextrin
  • - kvasnicový extrakt
  • - zeleninový extrakt - mrkev, cibule
  • slunečnicový olej
  • bylinný extrakt
  • sušená zelenina - 3,2%
  • - rajčata
  • - cibule
  • - česnek
  • oregáno
  • koriandr

Alergeny

  • měkkýši
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" je -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 349 kcal 873 kcal 17 %
1461 kJ 3652.5 kJ
Bílkoviny 12 g 30 g 18 %
Sacharidy 68 g 170 g 76 %
z toho cukry 2.4 g 6 g
Tuky 1.8 g 4.5 g 3 %
nasycené 0.4 g 1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 3.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?