Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pepřenky

0
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: DELIMAX a.s.
EAN: 85903906
Data ze dne: 4. 2. 2021



Popis

Lahůdkářský výrobek. Oblast lovu: FAO č.27, severovýchodní Atlantik. kategorie lovného zařízení: vlečné sítě

Složení

  • pepřenky - 70%
  • - filety ze sledě obecného
  • - cibule
  • - kapie
  • - hrášek
  • - feferony
  • - jedlá sůl
  • - ocet kvasný lihový
  • - cukr
  • - pepř černý - 0,3%
  • - aroma
  • řepkový olej

Alergeny

  • ryby


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 263 kcal 526 kcal 13 %
1100 kJ 2200 kJ
Bílkoviny 13.1 g 26.2 g 20 %
Sacharidy 2.3 g 4.6 g 3 %
z toho cukry 1.8 g 3.6 g
Tuky 23.3 g 46.6 g 33 %
nasycené 2.8 g 5.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.4 g 4.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?