Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Šproty uzené

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: GASTON, s.r.o.
EAN: 8594012793088
Data ze dne: 6. 12. 2021



Popis

Uzené šproty v rostlinném oleji. Rybí konzerva. Sterilováno. Oblast lovu: Baltské moře FAO 27. Lovné zařízení: Pelagické vlečné sitě s rozpěrnými deskami.

Složení

  • uzené špoty uzené bez hlav a ocasů - 70%
  • řepkový olej
  • jedlá sůl

Alergeny

  • ryby
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy sezamu
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
110 g
% DDD
Energie 437 kcal 481 kcal 21 %
1829 kJ 2011.9 kJ
Bílkoviny 14 g 15.4 g 22 %
Sacharidy 0 g 0 g 0 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 43 g 47.3 g 61 %
nasycené 3.9 g 4.29 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.53 g 0.583 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Spolehlivost kombinovaných chladniček - mezinárodní průzkum

Která značka chladniček je nejspolehlivější a nejdéle vydrží? S jakými problémy…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?