Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Šproty v pikantní rajčatové omáčce

18
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: NEKTON - Vrňata s.r.o.
EAN: 8594009065273
Data ze dne: 27. 6. 2022



Popis

Sterilovaná rybí konzerva.

Složení

  • šproty - 50% šprot obecný (Sprattus sprattus); bez hlavy
  • rajčatová omáčka - 50%
  • - rajčatový protlak
  • - cukr
  • - řepkový olej
  • - pšeničná mouka
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - sušená cibule mletá
  • - chilli paprika sušená mletá
  • - jedlá sůl
  • - směs koření
  • - výtažek z celeru
  • - výtažek ze sladké papriky
  • - výtažek z nového koření

Alergeny

  • celer
  • obiloviny obsahující lepek
  • ryby


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
170 g
% DDD
Energie 133 kcal 226 kcal 6 %
556 kJ 945.2 kJ
Bílkoviny 12 g 20.4 g 18 %
Sacharidy 5.7 g 9.69 g 6 %
z toho cukry 4.8 g 8.16 g
Tuky 7 g 11.9 g 10 %
nasycené 1.7 g 2.89 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 2.55 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?