Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Tuňákový salát

17
Země výroby: Chorvatsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: PODRAVKA d.d.
Dodavatel: Podravka International s.r.o. Zvolen
EAN: 3856020218126
Data ze dne: 10. 8. 2020



Popis

Zelenina s tuňákem v rostlinném oleji. FAO 71,77,87,51. obchvatné sítě a čeřeny. Konzerva.

Složení

  • zelenina - 61%
  • - kukuřice
  • - Červená fazole
  • - mrkev
  • - paprika
  • tuňák - 26%
  • řepkový olej - 12%
  • kuchyňská sůl
  • aroma

Alergeny

  • ryby
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Chorvatsko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
160 g
% DDD
Energie 167 kcal 267 kcal 8 %
699 kJ 1118.4 kJ
Bílkoviny 8.7 g 13.92 g 13 %
Sacharidy 7.9 g 12.64 g 9 %
z toho cukry 2 g 3.2 g
Tuky 11 g 17.6 g 16 %
nasycené 1.6 g 2.56 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 1.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlinové osvěžení

Je léto, je teplo, svítí sluníčko a k tomu zmrzlina prostě patří. Kde se…

Když člověk ovlivní přirozenou evoluci…

nejen v Brně si připomínáme 200 let od narození otce genetiky. Na výstavu zve i…

Biopotravina roku 2022

Klání o nejlepší českou biopotravinu mění název jen na BIOPOTRAVINU. Přeci…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?