Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zlatá treska

15
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Slovensko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Ryba Žilina, spol. s r.o.
EAN: 8588001787264
Data ze dne: 18. 11. 2021



Popis

Rybí výrobek. Oblast lovu: Tichý oceán FAO 61

Složení

  • treskovité ryby - 50%
  • řepkový olej
  • pitná voda
  • cibule
  • mrkev
  • tuřín
  • rýžová mouka
  • cukr
  • hořčice
  • - pitná voda
  • - hořčičné semeno
  • - ocet kvasný lihový
  • - glukózový sirup
  • - jedlá sůl
  • - koření
  • modifikovaný škrob - zahušťovadlo
  • sušený vaječný žloutek
  • ocet kvasný lihový
  • jedlá sůl
  • okurky

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • ryby
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk není 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 275 kcal 0 kcal 13 %
1150 kJ 0 kJ
Bílkoviny 9.1 g 0 g 14 %
Sacharidy 8.9 g 0 g 10 %
z toho cukry 4.5 g 0 g
Tuky 21 g 0 g 30 %
nasycené 1.7 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak bezpečné a kvalitní jsou u nás potraviny?

jsme skutečně popelnicí Evropy nebo je to trochu jinak? Sami jsme byli…

Čerstvé ryby na Rohlíku? Proč ne!

Pro čerstvé ryby nemusíte už jen k moři. Do 48 hodin od výlovu mohou být na…

Instantní...dají se?

Instantní jídla. Je to rychlé a snadné, je to ale pro nás i výživné? Povětšinou…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?