Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Baguette Salami

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Franz Wiltmann GmbH & Co. KG
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4001956213496
Data ze dne: 1. 9. 2019



Popis

Trvanlivý fermentovaný masný výrobek s ušlechtilou plísní na povrchu, krájený. 100 g salámu je vyrobeno ze 135 g vepřového masa.

Složení

  • vepřové maso
  • jedlá sůl
  • jodičnan draselný
  • dextróza
  • koření
  • česnekový extrakt
  • startovací kultury

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení 135g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 339 kcal 339 kcal 16 %
1420 kJ 1420 kJ
Bílkoviny 23.3 g 23.3 g 36 %
Sacharidy 1 g 1 g 1 %
z toho cukry 1 g 1 g
Tuky 27 g 27 g 39 %
nasycené 10 g 10 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.75 g 3.75 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?