Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Poličan

35 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007485882
Data ze dne: 27. 12. 2021


bez lepku

Popis

Masný výrobek trvanlivý. Fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 140 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • vepřové kůže
  • koření
  • extrakty koření
  • dextróza
  • sušený glukózový sirup
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv, dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 140g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk není 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu není 0
  Celkem: 35

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 511 kcal 2 553 kcal 25 %
2136 kJ 10680 kJ
Bílkoviny 20 g 100 g 31 %
Sacharidy 1.2 g 6 g 1 %
z toho cukry 0.6 g 3 g
Tuky 48 g 240 g 69 %
nasycené 16 g 80 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3 g 15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?