Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rolnický salám

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Skaličan a.s
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594020823869, 8592431017297
Data ze dne: 30. 10. 2019



Popis

tepelně opracovaný masný výrobek

Složení

  • - jedlá sůl
  • aroma
  • sušená zelenina
  • dextróza
  • směs koření
  • vepřová živočišná bílkovina
  • - česnek
  • vepřové maso - 53%
  • - pitná voda
  • česneková pasta
  • jedlá sůl
  • bramborový škrob
  • vepřové kůže
  • drůběží maso strojně oddělené - 17%
  • pitná voda
  • hovězí maso - 7%
  • vepřové sádlo

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 77% masa (5) strojově dodělené (-2) 3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma - neuvedeno - 0
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 450 kcal 2 249 kcal 22 %
1882 kJ 9410 kJ
Bílkoviny 14 g 70 g 22 %
Sacharidy 1.1 g 5.5 g 1 %
z toho cukry 0.7 g 3.5 g
Tuky 22 g 110 g 31 %
nasycené 8.5 g 42.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.3 g 11.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?