Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Salám divočák

29 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kmotr - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20535612
Data ze dne: 1. 2. 2022



Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 147 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • zvěřina - 11%, prase divoké
  • jedlá sůl
  • vepřové kůže
  • startovací kultura mikroorganismů
  • koření
  • extrakty koření
  • dextróza

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 147g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 29

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 483 kcal 1 933 kcal 23 %
2022 kJ 8088 kJ
Bílkoviny 24.7 g 98.8 g 38 %
Sacharidy 1 g 4 g 1 %
z toho cukry 0.8 g 3.2 g
Tuky 42.9 g 171.6 g 61 %
nasycené 15.7 g 62.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.13 g 12.52 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?