Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Vysočina krájená

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Pejskar & spol., spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592337330629
Data ze dne: 3. 4. 2021



Popis

Masný výrobek trvanlivé tepelně opracovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 129 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • hovězí maso
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • směs koření
  • extrakty koření

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 129g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" není znám jiný než zákonný limit 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu není 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 394 kcal 394 kcal 19 %
1648 kJ 1648 kJ
Bílkoviny 25 g 25 g 38 %
Sacharidy 0.3 g 0.3 g 0 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 33 g 33 g 47 %
nasycené 12 g 12 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.7 g 2.7 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?