Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Slanina uzená studeným kouřem

Údaje o potravině

Hmotnost: 100 g
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Schwarz Cranz
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 12.4.2019
Čárový kód EAN: 20113766
Obaly: ostatní Ostatní
300 Čteme etikety za vás


bez lepku

Popis

masný výrobek tepelně neopracovaný

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 300 kcal 300 kcal 14 %
1257 kJ 1257 kJ
Bílkoviny 19 g 19 g 29 %
Sacharidy 0.5 g 0.5 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0.5 g
Tuky 25 g 25 g 36 %
nasycené 8.6 g 8.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.5 g 2.5 g

Složení

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Německo 5
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 105g na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?