Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Bramborový snack paprikový

-2
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: NAMEX, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588004269132
Data ze dne: 2. 12. 2020



Popis

Fritovaný výrobek bramborový ochucený paprikou, solený.

Složení

  • bramborový snack - 65%
  • - bramborový škrob - 45%
  • - bramborová moučka - 40%
  • - kukuřičný škrob
  • - cukr
  • slunečnicový olej
  • ochucující směs - 5%
  • - dextróza
  • - jedlá sůl
  • - mletá paprika - 15%
  • - sušená cibule
  • - sušený česnek
  • - kvasnicový extrakt

Alergeny

  • stopy celeru
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 530 kcal 398 kcal 25 %
2218 kJ 1663.5 kJ
Bílkoviny 2.7 g 2.025 g 4 %
Sacharidy 59 g 44.25 g 66 %
z toho cukry 2.3 g 1.725 g
Tuky 31 g 23.25 g 44 %
nasycené 3.3 g 2.475 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.8 g 2.1 g
Sůl 2.4 g 1.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?