Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Protein snack thajské curry

29 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Fronies s.r.o.
EAN: 8595676700719
Data ze dne: 25. 2. 2021


bez lepku

Popis

Nesmažení, vegan.

Složení

  • hrách zelený
  • brambory
  • čočka červená
  • cizrna
  • hrachový protein
  • rýže
  • kokosové mléko
  • curry pasta - 3%
  • - červeé chilli papričky
  • česnek
  • - citrónová tráva
  • - šalotka
  • - galanga
  • - římský kmín
  • - koriandr
  • sůl
  • limetková šťáva
  • kokosový cukr

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah bílkovin 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 29

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 322 kcal 193 kcal 16 %
1349 kJ 809.4 kJ
Bílkoviny 26 g 15.6 g 40 %
Sacharidy 52 g 31.2 g 58 %
z toho cukry 4 g 2.4 g
Tuky 1.6 g 0.96 g 2 %
nasycené 0.3 g 0.18 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 8.8 g 5.28 g
Sůl 2.1 g 1.26 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem bílkovin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jíst zdravě neznamená jíst draze

Káva o čtvrté - diskusní pořad Českého rozhlasu - stanice Dvojka.

Nesmysl nebo pravda?

Kyselinotvorné a zásadotvorné potraviny, skutečně nám změní pH těla? Jak je to…

Září měsíc BIOPOTRAVIN

Měsíc září je bohatý na mnoho akcí spojených s potravinami. Je to dáno…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?