Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Trvanlivé tyčinky VESTKY

19
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Vest spol. s.r.o.
EAN: 8594014992557
Data ze dne: 9. 6. 2020



Popis

trvanlivé tyčinky fitness

Složení

  • - sojové vločky
  • fitness směs - 15%
  • - ovesné vločky
  • - slunečnicové semínko
  • - lněné semínko
  • - žitná mouka
  • - pšeničná mouka
  • - sušený žitný kvásek
  • - sezam
  • - semena chia - 5%
  • - ječný sladový extrakt
  • - sůl
  • - sušená kustovnice čínská - 2,5%
  • pšeničná mouka
  • dýńové semínko - 2,5%
  • - pšeničný lepek
  • - vláknina
  • - mrkvová drť sušená
  • - sladové žitné klíčky
  • - ječný slad
  • - koření
  • - enzymy
  • řepkový olej
  • sůl
  • cukr
  • sušené pekařské droždí

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • soja
  • stopy mléka


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj bílkovin a vlákniny 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
90 g
% DDD
Energie 434 kcal 390 kcal 21 %
1815 kJ 1633.5 kJ
Bílkoviny 13 g 11.7 g 20 %
Sacharidy 67 g 60.3 g 74 %
z toho cukry 4.1 g 3.69 g
Tuky 12 g 10.8 g 17 %
nasycené 1.1 g 0.99 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5 g 4.5 g
Sůl 1.9 g 1.71 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj bílkovin
  • Zdroj vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Blíží se Mikuláš se svou nadílkou...

Nevíte si rady, co bude letos balíček pro vaše děti obsahovat? Laciným…

Nejčastější alimentární onemocnění v ČR!

Kampylobakterióza už 15 let patří mezi nejčastěji se vyskytující infekční…

Je libo zvěřinu?

Za jakých pravidel se může dostat zvěřina na talíř českého spotřebitele?
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?