Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sojová omáčka tradiční

-7
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Vitana, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593837257348
Data ze dne: 14. 6. 2021



Popis

Tekuté ochucovadlo, do omáček, zeleninových salátů, na dušené maso

Složení

  • voda
  • sójový hydrolyzát - 25%
  • jedlá sůl
  • víno
  • cukr
  • ocet
  • kvasnicový extrakt
  • chilli extrakt
  • švestková povidla
  • - švestky
  • - jablka
  • rajčatový prášek
  • aromata
  • směs koření
  • česnekový extrakt

Alergeny

  • soja
  • stopy celeru
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 ml 1 porce
160 ml
% DDD
Energie 72 kcal 115 kcal 3 %
302 kJ 483.2 kJ
Bílkoviny 2.8 g 4.48 g 4 %
Sacharidy 15.1 g 24.16 g 17 %
z toho cukry 14 g 22.4 g
Tuky 0.01 g 0.016 g 0 %
nasycené 0 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 19.2 g 30.72 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…

Pravidla pro reklamace nedostatků potravin

Červík v jablku? Nebo šunka, která byla po rozbalení oslizlá a zapáchala? Nebo…

Test bílých jogurtů

Vzhledem k tomu, že leden bývá měsícem předsevzetí a jedním z velmi častých je…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?