Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bio dezert jablko a skořice

15
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Ahold Czech Republic, a.s.
EAN: 8590421037119
Data ze dne: 13. 11. 2018



Popis

Bio dezert jablko a skořice, sojovo-rýžový

Složení

  • sója - 30 %
  • - pitná voda
  • - sójové boby
  • rýže vařená - 23 %
  • - pitná voda
  • - rýže
  • pitná voda
  • jablko - 10 %
  • cukr
  • slunečnicový olej
  • cukr s vanilkovou příchutí
  • - cukr
  • - extrakt z vanilky
  • kukuřičný škrob
  • jablko sušené - 1 %
  • citrónová šťáva z koncentrátu
  • jedlá sůl
  • skořice - 0,1 %
  • koření

Alergeny

  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 144 kcal 216 kcal 7 %
603 kJ 904.5 kJ
Bílkoviny 2 g 3 g 3 %
Sacharidy 18 g 27 g 20 %
z toho cukry 9.3 g 13.95 g
Tuky 6.9 g 10.35 g 10 %
nasycené 0.9 g 1.35 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.5 g 0.75 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?