Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

SOLSANKA Mořská sůl

10
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Německo
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Solsan a.s.
EAN: 8594012090347
Data ze dne: 13. 3. 2019



Popis

Mořská sůl s Jódem a Fluorem. Obsah jodu: 27±7 mg/kg, obsah fluoru: nejvýše 250 mg/kg.

Složení

  • jedlá mořská sůl s jodem
  • sodík - 39,05g / 100g
  • fluorid sodný
  • fluorid draselný
  • jodid draselný

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie 0 kcal 0 kcal 0 %
0 kJ 0 kJ
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky 0 g 0 g 0 %
nasycené 0 g 0 g
nenasycené 0 g 0 g
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 100 g 1000 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
jód 2700 μg 150 μg
fluoridy 25 mg 3.5 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?