Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Šunka nejvyšší jakosti

Údaje o potravině

Hmotnost: 100 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: LE & CO - Ing. Jiří Lenc, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 14.1.2019
Čárový kód EAN: 8594026125752, 8594026125585
Obaly: PP Polypropylén
175 Čteme etikety za vás



Popis

Šunka nejvyšší jakosti

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 175 kcal 175 kcal 8 %
734 kJ 734 kJ
Bílkoviny 18.5 g 18.5 g 28 %
Sacharidy 0.3 g 0.3 g 0 %
z toho cukry 0.1 g 0.1 g
Tuky 11.1 g 11.1 g 16 %
nasycené 2.1 g 2.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 2 g

Složení

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 96% masa 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?