Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

DELIZIA sušenky špaldové s borůvkami BIO 30g

11
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Break&Bio
Dodavatel: BIO-PRO Zdravý život s.r.o.
EAN: 8018699015658
Data ze dne: 11. 1. 2019


bez laktózy

Popis

Špaldové sušenky bez droždí, bez vajec, bez mléka a bez sójového lecitinu a palmového oleje.

Složení

  • rýžová mouka
  • rozmarýnový extrakt
  • bambucké máslo
  • přírodní aroma
  • jedlá sůl
  • slunečnicový olej
  • rýžový sirup - 15%
  • borůvková marmeláda - 35%
  • špaldová mouka celozrnná - 25%
  • - přírodní aroma
  • - borůvkové pyré
  • - jablečné pyré
  • - kukuřičný sirup

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Bio 1
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
30 g
% DDD
Energie 364 kcal 109 kcal 18 %
1525 kJ 457.5 kJ
Bílkoviny 4.5 g 1.35 g 7 %
Sacharidy 62 g 18.6 g 69 %
z toho cukry 28 g 8.4 g
Tuky 10 g 3 g 14 %
nasycené 2.5 g 0.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3.1 g 0.93 g
Sůl 0.6 g 0.18 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?