Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Trubičky

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: WISSA, spol. s r.o.
EAN: 8594011470614
Data ze dne: 28. 2. 2020



Popis

Trubičky Josef Lada. Stáčené oplatky s kakaovou náplní ( 74,3 % ).

Složení

  • palmový tuk - rostlinný tuk
  • mouka pšeničná
  • cukr
  • sušené mléko
  • sušená syrovátka
  • kakaový prášek - ( min. 3,8 % )
  • řepkový olej - rostlinný olej
  • sušený vaječný žloutek
  • sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 550 kcal 275 kcal 26 %
2301 kJ 1150.5 kJ
Bílkoviny 5.5 g 2.75 g 8 %
Sacharidy 55.4 g 27.7 g 62 %
z toho cukry 32.2 g 16.1 g
Tuky 34.2 g 17.1 g 49 %
nasycené 19.39 g 9.695 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.67 g 0.335 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?