Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Tunisanky

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Antonín Zetík - PERLA
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594041590344
Data ze dne: 11. 2. 2019



Popis

obilné sušenky

Složení

  • vaječný bílek
  • přírodní identické barvivo
  • sůl
  • tykev
  • rýžová mouka
  • sójová mouka
  • sezam
  • cukr
  • len
  • slunečnice
  • mrkev
  • arašídy pražené
  • - sójové vločky
  • - ovesné vločky
  • vločky

Alergeny

  • arašídy
  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • soja
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
30 g
% DDD
Energie 476 kcal 143 kcal 23 %
1990 kJ 597 kJ
Bílkoviny 14.3 g 4.29 g 22 %
Sacharidy 50.3 g 15.09 g 56 %
z toho cukry 31.5 g 9.45 g
Tuky 23 g 6.9 g 33 %
nasycené 7.8 g 2.34 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5 g 1.5 g
Sůl 0.01 g 0.003 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?