Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

mixit ovocný protein + vláknina

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mixit s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594172182104
Data ze dne: 5. 3. 2019



Popis

Sypká směs na přípravu proteinového jahodovo-banánového nápoje.

Složení

  • instantní syrovátkový proteinový koncentrát - 50%
  • lyofilizovaný banán - 18%
  • rozpustná kukuřičná vláknina
  • lyofilizovaná jahoda - 14%
  • prášek z kokosového mléka
  • - prášek z čersvého kokosového mléka - 87%
  • - maltodextrin - 8%
  • - kaseinát sodný - 5%

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 338 kcal 169 kcal 16 %
1413 kJ 706.5 kJ
Bílkoviny 41 g 20.5 g 63 %
Sacharidy 27 g 13.5 g 30 %
z toho cukry 16 g 8 g
Tuky 7.1 g 3.55 g 10 %
nasycené 4 g 2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 15 g 7.5 g
Sůl 0.18 g 0.09 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?