Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Camembert na gril

5
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Tatranská mliekareň, a.s.
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
EAN: 20836849
Data ze dne: 4. 7. 2018



Popis

Sýr s bílou plísní, s grilovacím kořením

Složení

  • jedlá sůl
  • - jedlá sůl - 16,5%
  • - kurkuma
  • - paprika chilli
  • - paprika sladká
  • - tymián
  • - kmín
  • - paprika zelená
  • - paprika červená
  • - česnek
  • grilovací koření - 3,8%
  • ušlechtilá plíseň Penicillium candidum
  • mlékařská kultura
  • mikrobiální syřidlo
  • mléko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy celeru
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy sezamu
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
440 g
% DDD
Energie 295 kcal 1 299 kcal 14 %
1235 kJ 5434 kJ
Bílkoviny 21 g 92.4 g 32 %
Sacharidy 1.6 g 7.04 g 2 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 23 g 101.2 g 33 %
nasycené 15 g 66 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.2 g 9.68 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?