Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sedlčanský Hermelín v křupavé strouhance

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Maďarsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Savencia Fromage & Dairy SK, a.s.
EAN: 8594008277394
Data ze dne: 4. 2. 2021



Popis

Čerstvý Hermelín obalený v křupavé strouhance. Hermelín jsme nejprve čerstvý obalili do křupavé strouhanky, lehce předsmažili a poté šetrně zchladili. Díky tomu při domácí přípravě nevytéká a vychutnáte si ho nejen z pánve, ale i bez oleje z trouby. Sedlčanský hermelín v křupavé strouhance si díky šetrnému chlazení zachovává své charakteristické vlastnosti - delikátní chuť a krémovou konzistenci.

Složení

  • sýr s bílou plísní na povrchu - 75 %
  • - mléko
  • - sůl
  • - mléčné bílkoviny
  • - mléčné kultury
  • - penicilium candidum
  • obalovací směs - 20 %
  • - pšeničná mouka
  • - voda
  • - modifikovaný škrob
  • - řepkový olej
  • - droždí
  • - sůl
  • - koření - (kurkuma)
  • - extrakt koření - (směs paprika-kurkuma)
  • slunečnicový olej - 5%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Maďarsko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 1350 kcal 2 700 kcal 16 %
5 648 kJ 11 297 kJ
Bílkoviny 17 g 34 g 26 %
Sacharidy 12 g 24 g 13 %
z toho cukry 0.5 g 1 g
Tuky 23 g 46 g 33 %
nasycené 13 g 26 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?