Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tatarská omáčka

Údaje o potravině

Hmotnost: 370 g
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne:
Čárový kód EAN: 20400101
391



Popis

Emulgovaná omáčka

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
370 g
% DDD
Energie 392 kcal 1 449 kcal 19 %
1639 kJ 6064.3 kJ
Bílkoviny 0.7 g 2.59 g 1 %
Sacharidy 6 g 22.2 g 7 %
z toho cukry 5 g 18.5 g
Tuky 41 g 151.7 g 59 %
nasycené 3.1 g 11.47 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 4.81 g

Složení

Alergeny

  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • vejce


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

anonymní uživatel | 13.02.2019 - 14:36
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

Není uveden výrobce-proč?

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?